DS/EN 1673 + A1:2010

Fødevaremaskiner - Stikovne - Sikkerheds- og hygiejnekrav


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Under revision:
Pris fra:
kr. 640,00
Lovgivning:

Lovgivning

Harmoniseret under:
  • Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 2006/42/EF af 17. maj 2006 om maskiner og om ændring af direktiv 95/16/EF (omarbejdning)

Harmoniserede standarder:
Links

Beskrivelse

Denne standard specificerer kravene til sikkerhed og hygiejne ved konstruktion og fremstilling af stikovne med en eller flere stikanordninger. Disse ovne er brugt i fødevareindustrien og butikker (bagerier, konditorier osv.) til bagning af fødevarer indeholdende mel, vand og andre tilsætningsstoffer. Denne standard gælder kun for ovne, som bliver brugt til fødevareprodukter undtaget produkter, som indeholder fugtige, brændbare ingredienser.

Under revision


Antal sider: 48

Udgivet: 2010-03-19

Godkendelsesdato: 2010-01-12

Internationale relationer: EN 1673:2000+A1:2009 IDT

ICS: 67.260 - Anlæg og udstyr til levnedsmiddelindustrien 97.040.20 - Komfurer, arbejdsborde, ovne og lignende udstyr

Varenummer: M245051


Udvalg og komiteer

Komite

  • CEN/TC 153/WG 1

Dansk udvalg

DS/S-246