• Ophav

  • Type

  • Status

  • Lovgivning

  • Emner

DS/INF 10:1980

Vejledende regler for sensorisk analytiske bedømmelser


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
DA
Pris fra:
kr. 257,00

DS/ISO/IEC Guide 60:2004

Overensstemmelsesvurdering - God praksis


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 311,00

DS/ISO/IEC Guide 68:2003

Metoder til anerkendelse og accept af resultater fra overensstemmelsesvurderinger


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 311,00

DS-håndbog 107.2:2015

DS-håndbog 107.2:2015

Kvalitetsledelse og kvalitetsledelsessystemer - Del 2: "ISO 9000-familien"


Status:
Gældende
Type:
Håndbog
Sprog:
DA;EN
Under revision:
Pris fra:
kr. 2.995,00

DS-håndbog 115:2017

DS-håndbog 115:2017

ISO 9001 for små og mellemstore virksomheder - Sådan kan det gøres - råd fra ISO/TC 176


Status:
Gældende
Type:
Håndbog
Sprog:
DA
Pris fra:
kr. 450,00

DS/EN ISO 676:2009

Krydderier og smagsstoffer - Botanisk nomenklatur


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN;FR
Pris fra:
kr. 507,00

DS/EN ISO 927:2009

Krydderier og smagsstoffer - Bestemmelse af indholdet af fremmede stoffer


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 341,00

DS/EN ISO 927/AC:2012

Krydderier og smagsstoffer - Bestemmelse af indholdet af fremmede stoffer


Status:
Gældende
Type:
Rettelsesblad
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 0,00

DS/ISO 937:1979

Kød og kødprodukter. Bestemmelse af kvælstofindhold (Referencemetode)


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 145,00

DS/EN ISO 948:2009

Krydderier og smagsstoffer - Prøvetagning


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 257,00

1 Næste

Har du brug for hjælp eller vejledning

Det kan ind i mellem være svært at finde den standard, man har brug for. Kontakt Dansk Standards informationscenter.
Kontakt os

Få styr på standarderne med Standard Distribute

Standard Distribute giver dig og dine kolleger elektronisk adgang til alle standarder i ét system.
Læs mere