96 produkter fundet

Vælg mindst én filtreringsmulighed


Offentliggjort fra

Kommentarfrist fra

Ophævet fra

Udgivet fra

Nulstil
  • Ophav

  • Type

  • Status

  • Emner

DS/EN ISO 676:2009

Krydderier og smagsstoffer - Botanisk nomenklatur


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN;FR
Pris fra:
kr. 507,00

DS/EN ISO 927:2009

Krydderier og smagsstoffer - Bestemmelse af indholdet af fremmede stoffer


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 341,00

DS/EN ISO 927/AC:2012

Krydderier og smagsstoffer - Bestemmelse af indholdet af fremmede stoffer


Status:
Gældende
Type:
Rettelsesblad
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 0,00

DS/EN ISO 948:2009

Krydderier og smagsstoffer - Prøvetagning


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 257,00

DS/EN ISO 2825:2010

Krydderier og smagsstoffer - Forberedelse af en formalet prøve til analyse


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 257,00

DS/EN ISO 3493:2014

Vanilje - Ordliste


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 341,00

DS/EN ISO 6465:2009

Krydderier - Spidskommen (Cuminum cyminum L.) - Specifikation


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 311,00

DS/EN ISO 6571:2009

Krydderier, smagsstoffer og urter - Bestemmelse af flygtige olier i krydderier, smagsstoffer og urter (vanddampdestillation)


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 423,00

DS/EN ISO 6571:2009/A1:2017

Krydderier, smagsstoffer og urter - Bestemmelse af flygtige olier i krydderier, smagsstoffer og urter (vanddampdestillation)


Status:
Gældende
Type:
Tillæg
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 311,00

DS/EN ISO 7540:2010

Formalet paprika (Capsicum annuum L.) - Specifikation


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Under revision:
Pris fra:
kr. 454,00

DS/EN ISO 7541:2010

Formalet (pulveriseret) paprika - Bestemmelse af det totale naturlige farveindhold


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Under revision:
Pris fra:
kr. 311,00

DS/EN 13188:2000

Eddike - Produkt fremstillet af væsker af landbrugsmæssig oprindelse - Definitioner, krav, mærkning


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 257,00

DS/EN 13188/AC:2002

Eddike - Produkt fremstillet af væsker af landbrugsmæssig oprindelse - Definitioner, krav, mærkning


Status:
Gældende
Type:
Rettelsesblad
Sprog:
EN;FR;DE
Pris fra:
kr. 0,00

DS/EN 13189:2000

Eddikesyre - Produkt fremstillet af materialer af ikke-landbrugsmæssig oprindelse - Definitioner, krav, mærkning


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 257,00

DS/EN 13189/AC:2002

Eddikesyre - Produkt fremstillet af materialer af ikke-landbrugsmæssig oprindelse - Definitioner, krav, mærkning


Status:
Gældende
Type:
Rettelsesblad
Sprog:
EN;FR;DE
Pris fra:
kr. 0,00

DS/EN 14123:2008

Fødevarer - Bestemmelse af aflatoxin B1 samt summen af aflatoxin B1,B2,G1 og G2 i hasselnødder, jordnødder, pistacienødder, figner og paprikapulver - HPLC-metode med postkolonnederivatisering og immunoaffinitetskolonneoprensning


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 507,00

DS/EN 16466-1:2013

Eddike - Isotopanalyse af eddikesyre og vand - Del 1: 2H-NMR-analyse af eddikesyre


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 311,00

DS/EN 16466-2:2013

Eddike - Isotopanalyse af eddikesyre og vand - Del 2: 13C-IRMS-analyse af eddikesyre


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 311,00

DS/EN 16466-3:2013

Eddike - Isotopanalyse af eddikesyre og vand - Del 3: 18O-IRMS-analyse af vand i vineddike


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 311,00

DS/EN ISO 16931:2009

Animalske og vegetabilske fedtstoffer og olier - Bestemmelse af polymeriseret triglycerid ved HPSEC


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 423,00

DS/EN 17250:2020

Fødevarer – Bestemmelse af ochratoksin A i krydderier, lakrids, kakao og kakaoprodukter ved IAC-oprensning og HPLC-FLD


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 454,00

ISO 882-1:1993

Cardamom (Elettaria cardamomum (Linnaeus) Maton var. minuscula Burkill) -- Specification -- Part 1: Whole capsules


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 405,31

ISO 882-2:1993

Cardamom (Elettaria cardamomum (Linnaeus) Maton var. minuscula Burkill) -- Specification -- Part 2: Seeds


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 265,55

ISO 928:1997

Spices and condiments -- Determination of total ash


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 265,55

ISO 930:1997

Spices and condiments -- Determination of acid-insoluble ash


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 265,55

ISO 939:1980

Spices and condiments -- Determination of moisture content -- Entrainment method


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 265,55

ISO 941:1980

Spices and condiments -- Determination of cold water-soluble extract


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 265,55

ISO 959-1:1998

Pepper (Piper nigrum L.), whole or ground -- Specification-- Part 1: Black pepper


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 405,31

ISO 959-2:1998

Pepper (Piper nigrum L.), whole or ground -- Specification-- Part 2: White pepper


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 405,31

ISO 972:1997

Chillies and capsicums, whole or ground (powdered) -- Specification


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 405,31

ISO 973:1999

Pimento (allspice) [Pimenta dioica (L.) Merr.], whole or ground -- Specification


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 265,55

ISO 1003:2008

Spices -- Ginger (Zingiber officinale Roscoe) -- Specification


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 405,31

ISO 1108:1992

Spices and condiments -- Determination of non-volatile ether extract


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 265,55

ISO 1208:1982

Spices and condiments -- Determination of filth


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 265,55

ISO 1237:1981

Mustard seed -- Specification


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 405,31

ISO 2253:1999

Curry powder -- Specification


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 405,31

ISO 2254:2004

Cloves, whole and ground (powdered) -- Specification


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 265,55

ISO 2255:1996

Coriander (Coriandrum sativum L.), whole or ground (powdered) -- Specification


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 265,55

ISO 2256:1984

Dried mint (spearmint) (Mentha spicata Linnaeus syn. Mentha viridis Linnaeus) -- Specification


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 265,55

ISO 2256:1984/Amd 1:2017

Dried mint (spearmint) (Mentha spicata Linnaeus syn. Mentha viridis Linnaeus) – Specification AMENDMENT 1


Status:
Gældende
Type:
Tillæg
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 111,81

ISO 3513:1995

Chillies -- Determination of Scoville index


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 405,31

ISO 3588:1977

Spices and condiments -- Determination of degree of fineness of grinding -- Hand sieving method (Reference method)


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 265,55

ISO 3632-1:2011

Spices -- Saffron (Crocus sativus L.) -- Part 1: Specification


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 405,31

ISO 3632-2:2010

Spices -- Saffron (Crocus sativus L.) -- Part 2: Test methods


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 1.104,12

ISO 5559:1995

Dehydrated onion (Allium cepa Linnaeus) -- Specification


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 405,31

ISO 5560:1997

Dehydrated garlic (Allium sativum L.) -- Specification


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 405,31

ISO 5561:1990

Black caraway and blond caraway (Carum carvi Linnaeus), whole -- Specification


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 265,55

ISO 5562:1983

Turmeric, whole or ground (powdered) -- Specification


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 265,55

ISO 5563:1984

Dried peppermint (Mentha piperita Linnaeus) -- Specification


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 265,55

ISO 5564:1982

Black pepper and white pepper, whole or ground -- Determination of piperine content -- Spectrophotometric method


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 265,55

ISO 5565-1:1999

Vanilla [Vanilla fragrans (Salisbury) Ames] -- Part 1: Specification


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 265,55

ISO 5565-2:1999

Vanilla [Vanilla fragrans (Salisbury) Ames] -- Part 2: Test methods


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 405,31

ISO 5566:1982

Turmeric -- Determination of colouring power -- Spectrophotometric method


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 265,55

ISO 5567:1982

Dehydrated garlic -- Determination of volatile organic sulphur compounds


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 265,55

ISO 6538:1997

Cassia, Chinese type, Indonesian type and Vietnamese type [Cinnamomum aromaticum (Nees) syn. Cinnamomum cassia (Nees) ex Blume, Cinnamomum burmanii (C.G. Nees) Blume and Cinnamomum loureirii Nees] -- Specification


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 405,31

ISO 6539:2014

Cinnamon (Cinnamomum zeylanicum Blume) -- Specification


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 405,31

ISO 6574:1986

Celery seed (Apium graveolens Linnaeus) -- Specification


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 265,55

ISO 6575:1982

Fenugreek, whole or ground (powdered) -- Specification


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 265,55

ISO 6576:2004

Laurel (Laurus nobilis L.) -- Whole and ground leaves -- Specification


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 265,55

ISO 6577:2002

Nutmeg, whole or broken, and mace, whole or in pieces (Myristica fragrans Houtt.) -- Specification


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 405,31

ISO 6754:1996

Dried thyme (Thymus vulgaris L.) -- Specification


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 265,55

ISO 7377:1984

Juniper berries (Juniperus communis Linnaeus) -- Specification


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 265,55

ISO 7386:1984

Aniseed (Pimpinella anisum Linnaeus) -- Specification


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 265,55

ISO 7542:1984

Ground (powdered) paprika (Capsicum annuum Linnaeus) -- Microscopical examination


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 265,55

ISO 7543-1:1994

Chillies and chilli oleoresins -- Determination of total capsaicinoid content-- Part 1: Spectrometric method


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 265,55

ISO 7543-2:1993

Chillies and chilli oleoresins -- Determination of total capsaicinoid content-- Part 2: Method using high-performance liquid chromatography


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 265,55

ISO 7925:1999

Dried oregano (Origanum vulgare L.) -- Whole or ground leaves -- Specification


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 265,55

ISO 7926:1991

Dehydrated tarragon (Artemisia dracunculus Linnaeus) -- Specification


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 405,31

ISO 7927-1:1987

Fennel seed, whole or ground (powdered) -- Part 1: Bitter fennel seed (Foeniculum vulgare P. Miller var. vulgare) -- Specification


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 265,55

ISO 7928-1:1991

Savory -- Specification-- Part 1: Winter savory (Satureja montana Linnaeus)


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 405,31

ISO 7928-2:1991

Savory -- Specification-- Part 2: Summer savory (Satureja hortensis Linnaeus)


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 405,31

ISO 10620:1995

Dried sweet marjoram (Origanum majorana L.) -- Specification


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 265,55

ISO 10621:1997

Dehydrated green pepper (Piper nigrum L.) -- Specification


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 265,55

ISO 10622:1997

Large cardamom (Amomum subulatum Roxb.), as capsules and seeds -- Specification


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 265,55

ISO 11027:1993

Pepper and pepper oleoresins -- Determination of piperine content -- Method using high-performance liquid chromatography


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 265,55

ISO 11162:2001

Peppercorns (Piper nigrum L.) in brine -- Specification and test methods


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 405,31

ISO 11163:1995

Dried sweet basil (Ocimum basilicum L.) -- Specification


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 265,55

ISO 11164:1995

Dried rosemary (Rosmarinus officinalis L.) -- Specification


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 265,55

ISO 11165:1995

Dried sage (Salvia officinalis L.) -- Specification


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 265,55

ISO 11178:1995

Star anise (Illicium verum Hook. f.) -- Specification


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 405,31

ISO 13685:1997

Ginger and its oleoresins -- Determination of the main pungent components (gingerols and shogaols) -- Method using high-performance liquid chromatography


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 405,31

ISO 20377:2018

Dried parsley (Petroselinum crispum) -- Specification


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 265,55