82 produkter fundet

Vælg mindst én filtreringsmulighed


Offentliggjort fra

Kommentarfrist fra

Ophævet fra

Udgivet fra

Nulstil
  • Ophav

  • Type

  • Status

  • Emner

DS/EN ISO 8586:2014

Sensorisk analyse - Generelle retningslinjer for udvælgelse, uddannelse og overvågning af udvalgte vurderingspersoner og vurderingspersoner med ekspertise inden for sensorisk analyse


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 640,00

DS/EN ISO 8589:2010

Sensorisk analyse - Generel vejledning til design af prøverum


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 507,00

DS/EN ISO 8589/A1:2014

Sensorisk analyse - Generel vejledning til design af prøverum


Status:
Gældende
Type:
Tillæg
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 311,00

DS/EN ISO 10399:2018

Sensorisk analyse – Metodologi – Duo-trio-test


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 555,00

DS/ISO 11037:2011

Sensorisk analyse - Vejledning i sensorisk vurdering af fødevarers farve


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 507,00

DS/ISO 11056:2000

Sensorisk analyse. Metodik. Størrelsesvurderingsmetode


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 507,00

DS/EN ISO 11132:2017

Sensorisk analyse – Metodologi – Retningslinjer for monitorering af et kvantitativt sensorisk panels præstation


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Under revision:
Pris fra:
kr. 555,00

DS/EN ISO 11136:2017

Sensorisk analyse – Metodologi – Generel vejledning i udførelse af hedoniske test foretaget med forbrugere inden for et kontrolleret område


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 719,00

DS/EN ISO 13299:2016

Sensorisk analyse – Metodik – Generel vejledning i udarbejdelse af en sensorisk profil


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 719,00

DS/ISO 13302:2003

Sensorisk analyse - Metode til vurdering af smagsændringer i fødevarer forårsaget af emballagen


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 555,00