82 produkter fundet

Vælg mindst én filtreringsmulighed


Offentliggjort fra

Kommentarfrist fra

Ophævet fra

Udgivet fra

Nulstil
  • Ophav

  • Type

  • Status

  • Emner

DS/INF 10:1980

Vejledende regler for sensorisk analytiske bedømmelser


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
DA
Pris fra:
kr. 257,00

DS/EN 1230-1:2009

Papir og karton beregnet til kontakt med fødevarer - Sensorisk analyse - Del 1: Lugt


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 311,00

DS/EN 1230-2:2009

Papir og karton beregnet til kontakt med fødevarer - Sensorisk analyse - Del 2: Afsmag


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 341,00

DS/EN 1622:2006

Vandundersøgelse – Tærskelværdier for lugt (TON) og smag (TFN)


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 507,00

DS/EN ISO 4120:2007

Sensorisk analyse - Metodologi - Triangelprøvning


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 454,00

DS/ISO 4121:2003

Sensorisk analyse - Retningslinjer for brug af kvantitative responsskalaer


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 341,00

DS/EN ISO 5492:2009

Sensorisk analyse - Ordliste


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN;FR;RU
Pris fra:
kr. 1.015,00

DS/EN ISO 5492:2009/A1:2017

Sensorisk analyse - Ordliste


Status:
Gældende
Type:
Tillæg
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 555,00

DS/EN ISO 5495:2007

Sensorisk analyse - Metodologi - Prøvning med parvis sammenligning


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 507,00

DS/EN ISO 5495:2007/A1:2016

Sensorisk analyse - Metodologi - Prøvning med parvis sammenligning


Status:
Gældende
Type:
Tillæg
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 311,00

DS/EN ISO 8586:2014

Sensorisk analyse - Generelle retningslinjer for udvælgelse, uddannelse og overvågning af udvalgte vurderingspersoner og vurderingspersoner med ekspertise inden for sensorisk analyse


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 640,00

DS/EN ISO 8589:2010

Sensorisk analyse - Generel vejledning til design af prøverum


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 507,00

DS/EN ISO 8589/A1:2014

Sensorisk analyse - Generel vejledning til design af prøverum


Status:
Gældende
Type:
Tillæg
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 311,00

DS/EN ISO 10399:2018

Sensorisk analyse – Metodologi – Duo-trio-test


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 555,00

DS/ISO 11037:2011

Sensorisk analyse - Vejledning i sensorisk vurdering af fødevarers farve


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 507,00

DS/ISO 11056:2000

Sensorisk analyse. Metodik. Størrelsesvurderingsmetode


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 507,00

DS/EN ISO 11132:2017

Sensorisk analyse – Metodologi – Retningslinjer for monitorering af et kvantitativt sensorisk panels præstation


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Under revision:
Pris fra:
kr. 555,00

DS/EN ISO 11136:2017

Sensorisk analyse – Metodologi – Generel vejledning i udførelse af hedoniske test foretaget med forbrugere inden for et kontrolleret område


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 719,00

DS/EN ISO 13299:2016

Sensorisk analyse – Metodik – Generel vejledning i udarbejdelse af en sensorisk profil


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 719,00

DS/ISO 13302:2003

Sensorisk analyse - Metode til vurdering af smagsændringer i fødevarer forårsaget af emballagen


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 555,00

DS/CEN/TR 15645-1:2008

Papir og pap beregnet til at komme i kontakt med fødevarer - Kalibrering af dufttest - Del 1: Duft


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 555,00

DS/CEN/TR 15645-2:2008

Papir og pap beregnet til at komme i kontakt med fødevarer - Kalibrering af smagstest - Del 2: Fedtede fødevarer


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 555,00

DS/CEN/TR 15645-2/AC:2008

Papir og pap beregnet til at komme i kontakt med fødevarer - Kalibrering af smagstest - Del 2: Fedtholdige fødevarer


Status:
Gældende
Type:
Rettelsesblad
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 0,00

DS/CEN/TR 15645-3:2008

Papir og pap beregnet til at komme i kontakt med fødevarer - Kalibrering af smagstest - Del 3: Tørre fødevarer


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 640,00

DS/CEN/TR 15645-3/AC:2008

Papir og pap beregnet til at komme i kontakt med fødevarer - Kalibrering af smagstest - Del 3: Tørre fødevarer


Status:
Gældende
Type:
Rettelsesblad
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 0,00

ISO 3103:2019

Tea – Preparation of liquor for use in sensory tests


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 405,31

ISO 3591:1977

Sensory analysis — Apparatus — Wine-tasting glass


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 265,55

ISO 3972:2011

Sensory analysis -- Methodology -- Method of investigating sensitivity of taste


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 405,31

ISO 5496:2006

Sensory analysis — Methodology — Initiation and training of assessors in the detection and recognition of odours


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 614,95

ISO 5496:2006/Amd 1:2018

Sensory analysis – Methodology – Initiation and training of assessors in the detection and recognition of odours AMENDMENT 1


Status:
Gældende
Type:
Tillæg
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 111,81

ISO 5497:1982

Sensory analysis -- Methodology -- Guidelines for the preparation of samples for which direct sensory analysis is not feasible


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 265,55

ISO 6658:2017

Sensory analysis -- Methodology -- General guidance


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 824,60

ISO 6668:2008

Green coffee – Preparation of samples for use in sensory analysis


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 265,55

ISO 8587:2006

Sensory analysis -- Methodology -- Ranking


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 824,60

ISO 8587:2006/Amd 1:2013

No title available


Status:
Gældende
Type:
Tillæg
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 111,81

ISO 8588:2017

Sensory analysis -- Methodology -- "A" – "not A" test


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 614,95

ISO 11035:1994

Sensory analysis -- Identification and selection of descriptors for establishing a sensory profile by a multidimensional approach


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 824,60

ISO 11036:1994

Sensory analysis -- Methodology -- Texture profile


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 614,95

ISO 11056:1999/Amd 1:2013

No title available


Status:
Gældende
Type:
Tillæg
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 111,81

ISO 11056:1999/Amd 2:2015

Skabelon


Status:
Gældende
Type:
Tillæg
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 111,81

ISO 11136:2014/Amd 1:2020

Sensory analysis – Methodology – General guidance for conducting hedonic tests with consumers in a controlled area – AMENDMENT 1


Status:
Gældende
Type:
Tillæg
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 111,81

ISO 13300-1:2006

Sensory analysis — General guidance for the staff of a sensory evaluation laboratory — Part 1: Staff responsibilities


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 405,31

ISO 13300-2:2006

Sensory analysis — General guidance for the staff of a sensory evaluation laboratory — Part 2: Recruitment and training of panel leaders


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 405,31

ISO 13301:2018

Sensory analysis -- Methodology -- General guidance for measuring odour, flavour and taste detection thresholds by a three-alternative forced-choice (3-AFC) procedure


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 964,36

ISO 16657:2006

ISO 16657:2006


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 265,55

ISO 16779:2015

Sensory analysis -- Assessment (determination and verification) of the shelf life of foodstuffs


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 405,31

ISO 16820:2019

Sensory analysis -- Methodology -- Sequential analysis


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 405,31

ISO 20613:2019

Sensory Analysis -- General guidance for the application of sensory analysis in quality control


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 405,31

ISO 22308:2005

Cork stoppers -- Sensory analysis


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 265,55

ISO 29842:2011

Sensory analysis -- Methodology -- Balanced incomplete block designs


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 824,60

ISO 29842:2011/Amd 1:2015

No title available


Status:
Gældende
Type:
Tillæg
Sprog:
EN
Kategori:
Pris fra:
kr. 111,81

ASTM E1083 - 00(2017)

Standard Test Method for Sensory Evaluation of Red Pepper Heat


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 270,47

ASTM E2262 - 03(2014)

Standard Practice for Estimating Thurstonian Discriminal Distances


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 486,85

ASTM E1697 - 05(2012)e1

Standard Test Method for Unipolar Magnitude Estimation of Sensory Attributes


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 304,28

ASTM E1627 - 11

Standard Practice for Sensory Evaluation of Edible Oils and Fats


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 304,28

ASTM E1909 - 13(2017)

Standard Guide for Time-Intensity Evaluation of Sensory Attributes


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 344,85

ASTM E2299 - 13

Standard Guide for Sensory Evaluation of Products by Children and Minors


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 344,85

ASTM E1346 - 16

Standard Practice for Bulk Sampling, Handling, and Preparing Edible Vegetable Oils for Sensory Evaluation


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 270,47

ASTM E1871 - 17

Standard Guide for Serving Protocol for Sensory Evaluation of Foods and Beverages


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 311,04

ASTM E1885 - 18

Standard Test Method for Sensory Analysis—Triangle Test


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 311,04

ASTM E2610 - 18

Standard Test Method for Sensory Analysis—Duo-Trio Test


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 311,04

ASTM E1958 - 19a

Standard Guide for Sensory Claim Substantiation


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 466,56

ASTM E253 - 19

Standard Terminology Relating to Sensory Evaluation of Materials and Products


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 338,09

ASTM E679 - 19

Standard Practice for Determination of Odor and Taste Thresholds By a Forced-Choice Ascending Concentration Series Method of Limits


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 324,57

DSF/ISO/DIS 11132 ( Forslag )

Sensorisk analyse – Metodologi – Retningslinjer for monitorering af et kvantitativt sensorisk panels præstation


Status:
Forslag
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:

DSF/prEN ISO 11132 ( Forslag )

Sensorisk analyse – Metodologi – Retningslinjer for monitorering af et kvantitativt sensorisk panels præstation


Status:
Forslag
Type:
Standard
Sprog:
EN

ISO/DIS 11132 ( Forslag )

Sensory analysis -- Methodology -- Guidelines for monitoring the performance of a quantitative sensory panel


Status:
Forslag
Type:
Standard
Sprog:
Kategori:

prEN ISO 11132 ( Forslag )


Status:
Forslag
Type:
Standard
Sprog:

DS/EN 1230-1:2002 ( Tilbagetrukket )

Papir og karton til fødevareemballage - Sensorisk analyse - Del 1: Lugt


Status:
Tilbagetrukket
Type:
Standard
Sprog:
EN
Erstattet af:
Pris fra:
kr. 257,00

DS/EN 1230-2:2002 ( Tilbagetrukket )

Papir og karton til fødevareemballage - Sensorisk analyse - Del 2: Afsmag


Status:
Tilbagetrukket
Type:
Standard
Sprog:
EN
Erstattet af:
Pris fra:
kr. 341,00

DS/EN 1230-2/AC:2003 ( Tilbagetrukket )

Papir og karton til fødevareemballage - Sensorisk analyse - Del 2: Afsmag


Status:
Tilbagetrukket
Type:
Rettelsesblad
Sprog:
EN
Erstattet af:
Pris fra:
kr. 0,00

DS/EN 1420-1:2000 ( Tilbagetrukket )

Organiske materialers indflydelse på vand anvendt som drikkevand - Bestemmelse til vurdering af lugt og smag af vand i rørsystemer - Del 1: Prøvningsmetode


Status:
Tilbagetrukket
Type:
Standard
Sprog:
EN
Erstattet af:
Pris fra:
kr. 423,00

DS/EN 1622:1998 ( Tilbagetrukket )

Vandundersøgelse. Bestemmelse af tærskelværdier for lugt (TON) og smag (TFN)


Status:
Tilbagetrukket
Type:
Standard
Sprog:
EN
Erstattet af:
Pris fra:
kr. 311,00

DS/ISO 4120:2004 ( Tilbagetrukket )

Sensorisk analyse - Metodologi - Triangelprøvning


Status:
Tilbagetrukket
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Erstattet af:
Pris fra:
kr. 423,00

DS/EN ISO 8586-2:2008 ( Tilbagetrukket )

Sensorisk analyse - Generel vejledning i udvælgelse, uddannelse og overvågning af assessorer - Del 2: Eksperter i sensorisk bedømmelse


Status:
Tilbagetrukket
Type:
Standard
Sprog:
EN
Erstattet af:
Pris fra:
kr. 341,00

DS/ISO 10399:2004 ( Tilbagetrukket )

Sensorisk analyse - Metodologi - Duo-trio-prøvning


Status:
Tilbagetrukket
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Erstattet af:
Pris fra:
kr. 454,00

DS/EN ISO 10399:2010 ( Tilbagetrukket )

Sensorisk analyse - Metodologi - Duo-trio-test


Status:
Tilbagetrukket
Type:
Standard
Sprog:
EN
Erstattet af:
Pris fra:
kr. 507,00

DS/ISO 11037:1999 ( Tilbagetrukket )

Sensorisk analyse. Generel vejledning og prøvningsmetode til vurdering af fødevarers farve


Status:
Tilbagetrukket
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Erstattet af:
Pris fra:
kr. 341,00

DS/ISO 13299:2003 ( Tilbagetrukket )

Sensorisk analyse - Metodik - Generel vejledning i udarbejdelse af en sensorisk profil


Status:
Tilbagetrukket
Type:
Standard
Sprog:
EN
Kategori:
Erstattet af:
Pris fra:
kr. 555,00

DS/EN ISO 13299:2010 ( Tilbagetrukket )

Sensorisk analyse - Metodologi - Generel vejledning i udarbejdelse af en sensorisk profil


Status:
Tilbagetrukket
Type:
Standard
Sprog:
EN
Erstattet af:
Pris fra:
kr. 555,00

DS/ISO 13301:2002 ( Tilbagetrukket )

Sensorisk analyse - Metodik - Generel vejledning i beregning af tærskelpåvisning af lugt og smag ud fra en tvungen valgsmetode med tre valgmuligheder (3-AFC)