Søg efter standarder

nemt og hurtigt!

Emner

Nyeste standarder

  • ASTM E1083 - 00(2017)

    Standard Test Method for Sensory Evaluation of Red Pepper Heat

  • ASTM E1346 - 16

    Standard Practice for Bulk Sampling, Handling, and Preparing Edible Vegetable Oils for Sensory Evaluation

  • ASTM E1627 - 11

    Standard Practice for Sensory Evaluation of Edible Oils and Fats

  • ASTM E1697 - 05(2020)

    Standard Test Method for Unipolar Magnitude Estimation of Sensory Attributes

  • ASTM E1871 - 17

    Standard Guide for Serving Protocol for Sensory Evaluation of Foods and Beverages

  • ASTM E1885 - 18

    Standard Test Method for Sensory Analysis—Triangle Test

  • ASTM E1909 - 13(2017)

    Standard Guide for Time-Intensity Evaluation of Sensory Attributes

  • ASTM E1958 - 20

    Standard Guide for Sensory Claim Substantiation

  • ASTM E2262 - 03(2014)

    Standard Practice for Estimating Thurstonian Discriminal Distances

  • ASTM E2299 - 13

    Standard Guide for Sensory Evaluation of Products by Children and Minors

  • ASTM E253 - 20

    Standard Terminology Relating to Sensory Evaluation of Materials and Products

  • ASTM E2610 - 18

    Standard Test Method for Sensory Analysis—Duo-Trio Test

  • ASTM E679 - 19

    Standard Practice for Determination of Odor and Taste Thresholds By a Forced-Choice Ascending Concentration Series Method of Limits

  • DS/CEN/TR 15645-1:2008

    Papir og pap beregnet til at komme i kontakt med fødevarer - Kalibrering af dufttest - Del 1: Duft

  • DS/CEN/TR 15645-2/AC:2008

    Papir og pap beregnet til at komme i kontakt med fødevarer - Kalibrering af smagstest - Del 2: Fedtholdige fødevarer

  • DS/CEN/TR 15645-2:2008

    Papir og pap beregnet til at komme i kontakt med fødevarer - Kalibrering af smagstest - Del 2: Fedtede fødevarer

  • DS/CEN/TR 15645-3/AC:2008

    Papir og pap beregnet til at komme i kontakt med fødevarer - Kalibrering af smagstest - Del 3: Tørre fødevarer

  • DS/CEN/TR 15645-3:2008

    Papir og pap beregnet til at komme i kontakt med fødevarer - Kalibrering af smagstest - Del 3: Tørre fødevarer

  • DS/EN 1230-1:2002

    Papir og karton til fødevareemballage - Sensorisk analyse - Del 1: Lugt

  • DS/EN 1230-1:2009

    Papir og karton beregnet til kontakt med fødevarer - Sensorisk analyse - Del 1: Lugt

  • DS/EN 1230-2/AC:2003

    Papir og karton til fødevareemballage - Sensorisk analyse - Del 2: Afsmag

  • DS/EN 1230-2:2002

    Papir og karton til fødevareemballage - Sensorisk analyse - Del 2: Afsmag

  • DS/EN 1230-2:2009

    Papir og karton beregnet til kontakt med fødevarer - Sensorisk analyse - Del 2: Afsmag

  • DS/EN 1420-1:2000

    Organiske materialers indflydelse på vand anvendt som drikkevand - Bestemmelse til vurdering af lugt og smag af vand i rørsystemer - Del 1: Prøvningsmetode

  • DS/EN 1622:1998

    Vandundersøgelse. Bestemmelse af tærskelværdier for lugt (TON) og smag (TFN)

  • DS/EN 1622:2006

    Vandundersøgelse – Tærskelværdier for lugt (TON) og smag (TFN)

  • DS/EN ISO 10399:2010

    Sensorisk analyse - Metodologi - Duo-trio-test

  • DS/EN ISO 10399:2018

    Sensorisk analyse – Metodologi – Duo-trio-test

  • DS/EN ISO 11132:2017

    Sensorisk analyse – Metodologi – Retningslinjer for monitorering af et kvantitativt sensorisk panels præstation

  • DS/EN ISO 11136:2017

    Sensorisk analyse – Metodologi – Generel vejledning i udførelse af hedoniske test foretaget med forbrugere inden for et kontrolleret område

  • DS/EN ISO 13299:2010

    Sensorisk analyse - Metodologi - Generel vejledning i udarbejdelse af en sensorisk profil

  • DS/EN ISO 13299:2016

    Sensorisk analyse – Metodik – Generel vejledning i udarbejdelse af en sensorisk profil

  • DS/EN ISO 4120:2007

    Sensorisk analyse - Metodologi - Triangelprøvning

  • DS/EN ISO 5492:2009

    Sensorisk analyse - Ordliste

  • DS/EN ISO 5492:2009/A1:2017

    Sensorisk analyse - Ordliste

  • DS/EN ISO 5495:2007

    Sensorisk analyse - Metodologi - Prøvning med parvis sammenligning

  • DS/EN ISO 5495:2007/A1:2016

    Sensorisk analyse - Metodologi - Prøvning med parvis sammenligning

  • DS/EN ISO 8586:2014

    Sensorisk analyse - Generelle retningslinjer for udvælgelse, uddannelse og overvågning af udvalgte vurderingspersoner og vurderingspersoner med ekspertise inden for sensorisk analyse

  • DS/EN ISO 8586-2:2008

    Sensorisk analyse - Generel vejledning i udvælgelse, uddannelse og overvågning af assessorer - Del 2: Eksperter i sensorisk bedømmelse

  • DS/EN ISO 8589/A1:2014

    Sensorisk analyse - Generel vejledning til design af prøverum

  • DS/EN ISO 8589:2010

    Sensorisk analyse - Generel vejledning til design af prøverum

  • DS/INF 10:1980

    Vejledende regler for sensorisk analytiske bedømmelser

  • DS/ISO 10399:2004

    Sensorisk analyse - Metodologi - Duo-trio-prøvning

  • DS/ISO 11037:1999

    Sensorisk analyse. Generel vejledning og prøvningsmetode til vurdering af fødevarers farve

  • DS/ISO 11037:2011

    Sensorisk analyse - Vejledning i sensorisk vurdering af fødevarers farve

  • DS/ISO 11056:2000

    Sensorisk analyse. Metodik. Størrelsesvurderingsmetode

  • DS/ISO 13299:2003

    Sensorisk analyse - Metodik - Generel vejledning i udarbejdelse af en sensorisk profil

  • DS/ISO 13301:2002

    Sensorisk analyse - Metodik - Generel vejledning i beregning af tærskelpåvisning af lugt og smag ud fra en tvungen valgsmetode med tre valgmuligheder (3-AFC)

  • DS/ISO 13302:2003

    Sensorisk analyse - Metode til vurdering af smagsændringer i fødevarer forårsaget af emballagen

  • DS/ISO 16820:2004

    Sensorisk analyse - Metodologi - Sekventiel analyse

  • DS/ISO 4120:2004

    Sensorisk analyse - Metodologi - Triangelprøvning

  • DS/ISO 4121:2003

    Sensorisk analyse - Retningslinjer for brug af kvantitative responsskalaer

  • DSF/EN ISO 11136:2017/prA1

    Sensorisk analyse – Metodologi – Generel vejledning i udførelse af hedoniske test foretaget med forbrugere inden for et kontrolleret område

  • DSF/ISO/DIS 11132

    Sensorisk analyse – Metodologi – Retningslinjer for monitorering af et kvantitativt sensorisk panels præstation

  • DSF/prEN ISO 11132

    Sensorisk analyse – Metodologi – Retningslinjer for monitorering af et kvantitativt sensorisk panels præstation

  • ISO 11035:1994

    Sensory analysis -- Identification and selection of descriptors for establishing a sensory profile by a multidimensional approach

  • ISO 11036:1994

    Sensory analysis -- Methodology -- Texture profile

  • ISO 11056:1999/Amd 1:2013

    No title available

  • ISO 11136:2014/Amd 1:2020

    Sensory analysis – Methodology – General guidance for conducting hedonic tests with consumers in a controlled area – AMENDMENT 1

  • ISO 13300-1:2006

    Sensory analysis — General guidance for the staff of a sensory evaluation laboratory — Part 1: Staff responsibilities

  • ISO 13300-2:2006

    Sensory analysis — General guidance for the staff of a sensory evaluation laboratory — Part 2: Recruitment and training of panel leaders

  • ISO 13301:2018

    Sensory analysis -- Methodology -- General guidance for measuring odour, flavour and taste detection thresholds by a three-alternative forced-choice (3-AFC) procedure

  • ISO 16657:2006

    ISO 16657:2006

  • ISO 16779:2015

    Sensory analysis -- Assessment (determination and verification) of the shelf life of foodstuffs

  • ISO 16820:2019

    Sensory analysis -- Methodology -- Sequential analysis

  • ISO 20613:2019

    Sensory Analysis -- General guidance for the application of sensory analysis in quality control

  • ISO 22308:2005

    Cork stoppers -- Sensory analysis

  • ISO 29842:2011

    Sensory analysis -- Methodology -- Balanced incomplete block designs

  • ISO 29842:2011/Amd 1:2015

    No title available

  • ISO 3103:2019

    Tea – Preparation of liquor for use in sensory tests

  • ISO 3591:1977

    Sensory analysis — Apparatus — Wine-tasting glass

  • ISO 3972:2011

    Sensory analysis -- Methodology -- Method of investigating sensitivity of taste

  • ISO 5496:2006

    Sensory analysis — Methodology — Initiation and training of assessors in the detection and recognition of odours

  • ISO 5496:2006/Amd 1:2018

    Sensory analysis – Methodology – Initiation and training of assessors in the detection and recognition of odours AMENDMENT 1

  • ISO 5497:1982

    Sensory analysis -- Methodology -- Guidelines for the preparation of samples for which direct sensory analysis is not feasible

  • ISO 6658:2017

    Sensory analysis -- Methodology -- General guidance

  • ISO 6668:2008

    Green coffee – Preparation of samples for use in sensory analysis

  • ISO 8587:2006

    Sensory analysis -- Methodology -- Ranking

  • ISO 8587:2006/Amd 1:2013

    No title available

  • ISO 8588:2017

    Sensory analysis -- Methodology -- "A" – "not A" test

  • ISO/DIS 11132

    Sensory analysis -- Methodology -- Guidelines for monitoring the performance of a quantitative sensory panel

  • ISO/DIS 4120

    Sensory analysis -- Methodology -- Triangle test sensory

Hjælp og vejledning

Har du brug for hjælp eller vejledning

Det kan ind i mellem være svært at finde den standard, man har brug for. Kontakt Dansk Standards informationscenter.
Kontakt os

Få styr på standarderne med Standard Distribute

Med Standard Distribute får du og dine kolleger elektronisk adgang til alle standarder i ét samlet system. Læs mere på ds.dk.
Læs mere