490 produkter fundet

Vælg mindst én filtreringsmulighed


Offentliggjort fra

Kommentarfrist fra

Ophævet fra

Udgivet fra

Nulstil
  • Ophav

  • Type

  • Status

  • Lovgivning

  • Emner

DS/INF 10:1980

Vejledende regler for sensorisk analytiske bedømmelser


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
DA
Pris fra:
kr. 257,00

DS/ISO/IEC Guide 60:2004

Overensstemmelsesvurdering - God praksis


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 311,00

DS/ISO/IEC Guide 68:2003

Metoder til anerkendelse og accept af resultater fra overensstemmelsesvurderinger


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 311,00

DS-håndbog 107.2:2015

DS-håndbog 107.2:2015

Kvalitetsledelse og kvalitetsledelsessystemer - Del 2: "ISO 9000-familien"


Status:
Gældende
Type:
Håndbog
Sprog:
DA;EN
Under revision:
Pris fra:
kr. 2.995,00

DS-håndbog 115:2017

DS-håndbog 115:2017

ISO 9001 for små og mellemstore virksomheder - Sådan kan det gøres - råd fra ISO/TC 176


Status:
Gældende
Type:
Håndbog
Sprog:
DA
Pris fra:
kr. 450,00

DS/EN ISO 676:2009

Krydderier og smagsstoffer - Botanisk nomenklatur


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN;FR
Pris fra:
kr. 507,00

DS/EN ISO 927:2009

Krydderier og smagsstoffer - Bestemmelse af indholdet af fremmede stoffer


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 341,00

DS/EN ISO 927/AC:2012

Krydderier og smagsstoffer - Bestemmelse af indholdet af fremmede stoffer


Status:
Gældende
Type:
Rettelsesblad
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 0,00

DS/ISO 937:1979

Kød og kødprodukter. Bestemmelse af kvælstofindhold (Referencemetode)


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 145,00

DS/EN ISO 948:2009

Krydderier og smagsstoffer - Prøvetagning


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
EN
Pris fra:
kr. 257,00

1 Næste