DS 3027 E:2002 ( Tilbagetrukket )

Styring af fødevaresikkerhed efter HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) - Krav til ledelsessystem for fødevarevirksomheder og deres leverandører


Status:
Tilbagetrukket
Type:
Standard
Sprog:
Engelsk
Erstattet af:
Pris fra:
kr. 423,00

Beskrivelse

Denne standard beskriver krav til et ledelsessystem til styring af fødevaresikkerhed. Virksomheden definerer, hvilke områder dette gælder for. Denne standard er udarbejdet til brug for fødevarevirksomheder og deres leverandører i hele fødevarekæden. Denne standard kan anvendes af enhver virksomhed, som ønsker at oprette og vedligeholde et HACCP-styringssystem med henblik på demonstration af fødevaresikkerhed og på evt. at søge certificering af HACCP-styringssystemet.


Antal sider: 20

Udgivet: 2003-01-08

Godkendelsesdato: 2002-12-20

Tilbagetrækningsdato: 2006-03-31

Internationale relationer :

ICS: 67.020 - Processer inden for levnedsmiddelindustrien

Varenummer: 51838


Udvalg og komiteer

Dansk udvalg

DS/S-378