Styring af fødevaresikkerhed efter HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) - Krav til ledelsessystem for fødevarevirksomheder og deres leverandører
DS 3027 E:2002
Styring af fødevaresikkerhed efter HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) - Krav til ledelsessystem for fødevarevirksomheder og deres leverandører
Styring af fødevaresikkerhed efter HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) - Krav til ledelsessystem for fødevarevirksomheder og deres leverandører
DS 3027:2002
Styring af fødevaresikkerhed efter HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) - Krav til ledelsessystem for fødevarevirksomheder og deres leverandører
Overensstemmelsesvurdering - Krav til organer, der foretager audit og certificering af ledelsessystemer - Del 2: Kompetencekrav til audit og certificering af miljøledelsessystemer
DS/CEN/CLC ISO/IEC TS 17021-2:2016
Overensstemmelsesvurdering - Krav til organer, der foretager audit og certificering af ledelsessystemer - Del 2: Kompetencekrav til audit og certificering af miljøledelsessystemer
Overensstemmelsesvurdering – Krav til organer, der foretager audit og certificering af ledelsessystemer – Del 3: Kompetencekrav i forbindelse med auditering og certificering af kvalitetsledelsessystemer
DS/CEN/CLC ISO/IEC TS 17021-3:2016
Overensstemmelsesvurdering – Krav til organer, der foretager audit og certificering af ledelsessystemer – Del 3: Kompetencekrav i forbindelse med auditering og certificering af kvalitetsledelsessystemer