DS/EN ISO 7541:2020

Krydderier og smagsstoffer – Spektrofotometrisk bestemmelse af det ekstraherbare farvestof i paprika


Status:
Gældende
Type:
Standard
Sprog:
Engelsk
Pris fra:
kr. 423,00

Beskrivelse

This document specifies a test method to determine the extractable colour in paprika by measuring the absorbance of an acetone extract of the sample.

It is applicable to ground paprika in every presentation (sweet, hot, smoked, etc).


Antal sider: 20

Udgivet: 2020-09-01

Godkendelsesdato: 2020-08-31

Internationale relationer : EN ISO 7541:2020 IDT ISO 7541:2020 IDT

ICS: 67.220.10 - Krydderier

Varenummer: M337064


Udvalg og komiteer

Komite

  • CEN/SS C01
  • ISO/TC 34/SC 7
  • ISO/TC 34/SC 7
  • ISO/TC 34/SC 7
  • ISO/TC 34/SC 7
  • ISO/TC 34/SC 7

Dansk udvalg

DS/S-378